Uitgangspunten

In het werken met sporters staat de persoonlijke ontwikkeling van de sporters central. Profile4sport is ervan overtuigd dat bij een positieve groei van de sporter de kans op een succesvolle sportprestatie ook toeneemt. Daarnaast gaat Profile4sport uit van een positieve bewegingsinstelling van de sporter. Als die instelling negatief is zal dat ten kosten gaan van inzet, beleving en uiteindelijk de sportprestatie. Samen een prestatie leveren is een derde uitgangspunt van Profile4sport. Een sporter, coach en/of sportclub is altijd in interactie met elkaar en anderen. Een goed samenspel tussen is van groot belang om te komen tot goede sportprestaties.

 

Facilitator

Profile4sport staat onder leiding van Anco Bulk. Anco heeft zijn opleiding genoten aan de Academie voor lichamelijke opvoeding in Den Haag. Daarnaast heeft hij zich verder ontwikkeld met tal van bondsopleidingen en trainingen/cursussen op gebied van sportcoaching. Vanaf het afstuderen is Anco altijd werkzaam geweest in de sport en het onderwijs. Deze combinatie maakt dat Anco makkelijk theorie en praktijk combineert in zijn advies, ondersteuning en begeleiding.

Het onderwijs

Als docent is Anco werkzaam aan de Academie voor Lichamlelijke opvoeding in Den Haag. Hij verzorgt diverse (praktijk)vakken en voor vierdejaars studenten verzorgt hij de Haagse Hogeschool brede minor Sportcoaching.

De sport

Na een succesvolle carrière als wedstrijdsporter in judo en met name jiu-jitsu is Anco tot op heden actief in de budosport. Als eigenaar van budoschool Kintaiko Woerden traint, begeleidt en coacht hij nog wekelijks judo en jiu-jitsuka’s bij hun activiteiten en wedstrijden op nationaal en internationaal niveau.

 

Contact

Anco Bulk
Singel 59a Woerden

T. 06-26746010
M. info@profile4sport.nl